Tietosuojan tukipalvelu

Privaonin tietosuojan tukipalvelu mahdollistaa päivittäisen tietosuojaan liittyvän tuen joustavan ulkoistamisen.

Tietosuojan tukipalvelu | Perustiedot

Tietosuojan tukipalvelu auttaa organisaatiosi henkilöstöä päivittäisissä tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa.

Privaonin tietosuojan tukipalvelu on Managed Services -mallin mukainen palvelu, jossa päivittäinen tietosuojaan liittyvä tuki voidaan ulkoistaa joustavasti. Palvelu auttaa tukemaan organisaatiosi sisäistä tietosuojayksikköä tai vastaavasti luo ensimmäisen tietosuojatuen tason. Tätä perustason tietosuojan tukipalvelua voidaan käyttää hyväksi koko organisaation laajuisesti tai se voidaan ottaa käyttöön tietyille ryhmille.

Hyödyt

Privaonilla on runsaasti kokemusta erilaisista tietosuojahankkeista, erilaisten organisaatioiden kanssa. Kokeneet asiantuntijamme, kattava tietokanta ja eri työkalut mahdollistavat, että päivittäisten tietosuojaan liittyvien kysymysten kanssa työskentely pystytään optimoimaan tehokkaaksi tukipalveluksi.

Tietosuojan tukipalvelu hyödyttää organisaatiotasi seuraavilla tavoilla:

  • Tehokkuus ja joustavuus tietosuojaan liittyvissä päivittäisissä kysymyksissä
  • Tukipalvelu, joka on tilanteesta riippumatta jatkuvasti käytettävissäsi
  • Palvelu voidaan kohdistaa määritellyille ryhmille, jolloin hyöty on paras mahdollinen
  • Päivittäisten tietosuojaan liittyvien kysymysten ja tilanteiden käsittelyn ulkoistaminen mahdollistaa organisaatiosi keskittymisen ydinliiketoimintaasi
  • Saat kuukausittain tarkat tiedot ja analytiikan palvelun käyttöön liittyen

Tietosuojavastaavan tukipalvelu

Organisaatioissa nimetty tietosuojavastaava ei ole aina välttämättä tietosuojan ammattilainen tai roolia toteutetaan varsinaisen työkuvan ohella. Tarjoamme myös tietosuojan tukipalvelua, joka sopii organisaatiosi tietosuojavastaavalle (yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen tai yleinen vastuuhenkilö).

Muut Managed Services -mallin palvelut

Jos etsit kattavampaa tietosuojaan liittyvää palvelua, tarjoamme myös tietosuojavastaavaa palveluna. Tämä mahdollistaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisen tietosuojavastaavan (Data Protection Officer – DPO) roolin ulkoistamisen sekä tilanteesi mukaan laaditun vuosisuunnitelman. Voit näin saavuttaa halutun vaatimustenmukaisuuden tason, edistää organisaatiosi tietosuojan kehittämistä sekä tuoda omistajuutta tietosuojaan.

 

Ota yhteyttä meihin ja teemme teille alustavan suunnitelman!

Tutustu Privaonin muihin liiketoimintalähtöisiin tietosuojapalveluihin.