Managed Services –mallinmukainen tietosuoja – White paper

Managed Services –malli

Managed Services –malli käsittää jokapäiväisiin liiketoiminnan prosesseihin, organisaation toimintoihin ja hallinnoimiseen liittyvien vastuiden proaktiivisen ulkoistamisen Managed Services –palveluntarjoajalle (Managed Services Provider, MSP). Managed Services –mallin mukaisten palveluiden käyttöönotto auttaa organisaatioita siirtämään toimintoja, kuten it-järjestelmän hallinnan, tietoturvan tai tietojen varastoinnin Managed Services –palveluntarjoajille, jotka ylläpitävät ja hallinnoivat ulkoistettuja toimintoja organisaation puolesta. Managed Services –mallinmukaisen ulkoistamisen hyötyihin kuuluvat erikoisosaamisen saaminen, suurempi joustavuus, pääsy uusiempiin teknologioihin, muutoksen nopeuttaminen, riskien lieventyminen ja kustannusten lasku.

Privaon tarjoaa erilaisia ratkaisuja organisaatioiden toiminnassaan kohtaamien tietosuojaan liittyvien haasteiden ratkaisemiseen. Uusia Managed Services –mallinmukaisia ratkaisuja kehitetään ja testataan jatkuvasti ja ne on kehitetty tietosuojan parhaimmat käytännöt huomioon ottaen.

Erilaisia Managed Services –mallin palveluita organisaatiosi tietosuojahaasteiden ratkaisemiseksi:

  • Tietosuoja-arvioinnin teko ohjatussa workshopissa
  • Tietoinventaario
  • Tietosuojapyyntöjen hallinnointi
  • Tietosuojakatselmus
  • Tietosuojavastaava

Tietosuoja yksi nopeimmin kasvavista toimialoista

Tietosuoja on yksi nopeammin kasvavista liiketoiminnan aloista tämän päivän verkostoituneessa yhteiskunnassa. Henkilötietoja käytetään kasvavissa määrin liiketoiminnan kehittämiseen ja palveluiden parantamiseen. Samanaikaisesti henkilötietoja käsittelevät organisaatiot kohtaavat lisääntyviin asiakasvaatimuksiin ja luottamuksen vähenemiseen, muuttuvaan sääntelyyn, työkalujen ja asiantuntijoiden puuttumiseen ja tietosuojaohjelmien toteuttamiseen liittyviä haasteita.

Tähän asti tietosuojapalveluiden markkinoita ovat pääasialliset hallinneet neuvontapalvelut, joita tarjoavat kourallinen lakitoimistoja ja konsultteja. Kuitenkin monelle yritykselle Managed Services -mallin mukaiset palvelut saattavat olla konsultointia toimivampi ratkaisu.

Tutustu Privaonin Managed Services -palveluihin.

 

Lataa white paper –julkaisumme.

  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi, johon haluat meidän lähettävän white paperin.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi niin lähetämme white paper –julkaisumme sinulle saman tien.